Участь у спеціальній сесії можуть узяти вступники, яких:       

       1) було зареєстровано для проходження магістерського тесту навчальної компетентності або магістерського комплексного тесту (далі – вступне випробування) у період з 27 червня 2022 року до 18 липня 2022 року, але які з поважних причин не змогли:

       взяти участі в основній та/або додатковій сесії вступного випробування. Такі вступники повинні в період із 07 по 11 вересня 2022 року подати до регіонального центру відповідну заяву. Зразок див. тут.;

       завершити виконання тесту під час основної та/або додаткової сесії вступного випробування (через різке погіршення стану здоров’я вступника або дострокове припинення виконання тесту в тимчасовому екзаменаційному центрі внаслідок виникнення нестандартних ситуацій (обставин, що можуть становити загрозу для життя та здоров’я вступників, або через неможливість створення належних умов для виконання завдань вступних випробувань тощо)). Такі вступники повинні протягом трьох календарних днів з дня проведення додаткової сесії вступного випробування (включаючи день проведення) подати до відповідного регіонального центру заяву щодо участі за формою (зразок див. тут);

       2) було зареєстровано для проходження вступного випробування у приймальній комісії закладу вищої освіти 19 вересня 2022 року. Такі вступники заяви до Івано-Франківського РЦОЯО не надсилають.

       В областях обслуговування Івано-Франківського РЦОЯО спеціальні сесії МКТ/МТНК проводитимуться у містах Ужгород, Івано-Франківськ, Тернопіль, Чернівці.

       Івано-Франківський регіональний центр здійснює розгляд поданих заяв щодо участі у спеціальних сесіях МКТ/МТНК у період із 12 до 16 вересня 2022 року.

       За результатами розгляду:

       на інформаційних сторінках «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури» Український центр оцінювання якості освіти розміщує запрошення для участі в спеціальній сесії вступного випробування (не пізніше ніж за три календарних дні до проведення вступного випробування) – вступникам, щодо яких прийнято рішення про допуск до участі в спеціальній сесії вступного випробування;

       регіональний центр надсилає лист про відмову в реєстрації для участі
в спеціальній сесії вступного випробування на адресу, зазначену в Заяві щодо участі, – вступникам, щодо яких прийнято рішення про відмову в реєстрації для участі в додатковій сесії вступного випробування.

       Перелік осіб, які зареєстровані для участі в спеціальній сесії вступного випробування також буде розміщено на офіційному сайті Івано-Франківського РЦОЯО www.test.if.ua.

       Вступникам, щодо яких прийнято рішення про допуск до участі в спеціальних сесіях вступного випробування та які взяли участь у них, результат, отриманий за підсумками участі в основній та/або додатковій сесії, анулюють.

 

Закрити меню