Реєстрація учасників додаткової сесії ЄФВВ/ЄВІ 2021 року (для осіб, які з поважних причин не взяли участь в основній сесії)

Участь у додатковій сесії ЄФВВ/ЄВІ можуть взяти вступники, які:

  • брали участь в основній сесії, але стосовно них допущено порушення процедури проведення вступних випробувань, яке вплинуло на об’єктивність встановлення його результатів, що підтверджено відповідним рішенням регламентної комісії;
  • брали участь в основній сесії ЄФВВ/ЄВІ, але не змогли завершити виконання завдань вступних випробувань у зв’язку з різким погіршенням стану здоров’я або виникненням інших обставин у пункті тестування, що підтверджено відповідними рішеннями регламентних комісій;
  • не змогли взяти участь в основній сесії ЄФВВ/ЄВІ через причини, які не залежали від їхніх дій та волі та на які вони не могли вплинути.

Для проходження ЄФВВ/ЄВІ під час додаткової сесії необхідно протягом 3 календарних днів з урахуванням дня проведення тестування подати до Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії та відповідну заяву (зразок тут).

Документи можна подати особисто або надіслати поштою.

При надсиланні документів поштою датою подачі документів уважається дата, зазначена на штемпелі.

Документи необхідно подати/надіслати за адресою:

Івано-Франківський РЦОЯО
вул. С. Бандери, 1
м. Івано-Франківськ,
76018

Детально з умовами участі у додатковій сесії ЄФВВ/ЄВІ та переліком необхідних підтверджуючих документів можна ознайомитися у розділі VІІ Порядку організації та проведення вступних випробувань, що проводяться з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти (див. тут)

Рішення щодо реєстрації для участі у додатковій сесії ЄФВВ/ЄВІ ухвалює регламентна комісія Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Результати розгляду заяв будуть оприлюднені на цьому сайті та надіслані заявникам (витяг з протоколу).

У 2021 році додаткова сесія ЄВІ відбудеться 13 липня, ЄФВВ – 14 липня.

Додаткова сесія ЄВІ/ЄФВВ для вступників, які проживають у Закарпатській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій областях, буде проведена у м. Івано-Франківську.

Закрити меню